Pablo92 16.07.2018 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2018 Witam wszystkich! Mam dom z lat 70 zbudowany z pustaka żużlowego. Sciana grubość około 44cm. Jest podniesiony o metr nad ziemia bez piwnicy. Planuje dać taką izolacje: fundament 5cm xps ściany 20cm grafit Podłoga eps 20cm Dach 30cm wełna Będzie 100% podłogówka bez żadnych drabinek itp. Ogrzewanie PC (koniec palenia i smrodu ) Rekuperator z GWC I teraz jakie pc do takiego domu i ile by wyszło co i cwu na rok ? Rodzina odradza mi taki pomysł bo jak to dom bez komina ? w zimie zamarznę a za prąd to sie nie wypłacę Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pablo92 16.07.2018 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2018 a i jeszcze jedno na ciepłowlasciwe.pl wyszło mi tyle: http://cieplowlasciwie.pl/wynik/46w1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts