Christian. 17.07.2018 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2018 cześć Proszę, polecić inżynier? (A może techniczny projektant domu?) Potrzebuję kogoś do zaprojektowania i obliczenia domu pasywnego. (Plyta fundamentowa, ściany piwnic, strop monolityczny, ściany, stabilność statyczna, ściany i dach.) Kto zaprojektował projekt techniczny swój dom? Potrzebuję analizy statycznej i obliczeń technicznych. I napisać raport. Jaka jest normalna cena dla inżyniera? Czy ktoś może pomóc? Buduję dom o powierzchni 2 x 203 m2 w Kopenhadze, tylko 400 km od Szczecina. Mam tylko mały budżet. Dlatego kupuję wszystko w Polsce. Przykro mi, mój polski nie jest dobry. Z poważaniem,Christian Po angielsku:=================Can you recommend an engineer? (Or maybe a technical house designer?) I need someone to design and calculate a passive house. (Passive Raft Foundation, basement concrete walls, concrete in-situ floor separation, wall, static stability, roof, etc) Who made the technical design of your home? I need static analysis and technical calculations. Documented in a report. What is the normal price for this engineering work? Can anyone help? In Copenhagen, I am building a house with an area of 2 x 203 m2, only 400 km from Szczecin. I only have a small budget. That's why I buy everything in Poland. I'm sorry, my Polish is not good.======================== Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts