jacek.maciejewski 18.07.2018 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2018 Dzień dobry Jak w temacie. Dostałem namiar na faceta (osoba prywatna) która wyceniła mi położenie posadzek w domu w takim koszcie. Dom nowy. Łazienki i kuchnie będziemy liczyć osobno bo dochodzi szlifowanie (15zł za mb) i otwory (10zł sztuka). Jak to widzicie? Z tego co widziałem u znajomego to bardzo ładnie wszystko położone. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaisaa 25.07.2018 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2018 W mojej okolicy nikt nie schodzi poniżej 60zł/m2. Jeśli masz najprostrze płytki. Za drewnopodobne, duże, nietypowe cena nawet do 120zł/m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek.maciejewski 31.07.2018 04:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2018 @aaisaa ale firma czy tak nie do końca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaisaa 27.08.2018 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2018 @aaisaa ale firma czy tak nie do końca? Tak nie do końca;). Firmy od 80. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts