rafalpg 18.07.2018 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2018 Witam posiadam mieszkanie z wielkiej plyty i mam glosna sąsiadkę za sciana. Na tej scianie znajdują sie 3gnizdka elektryczne i po zbadaniu sa na wylot do kolejnego mieszkania. Potrzebuje pomocy jak je wygluszyc. Jak narazie kupilem pianke i wtrysnalem ja do polowy grubosci sciany bo na środku jest cienka przegroda z otworem w środku. Po wyschnieciu wgniotlem ja do srodka tak aby założyć gniazdka ale ten sposób niewiele sie zdał. Czy macie jakies propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neoprim 15.01.2019 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2019 (edytowane) Edytowane 15 Stycznia 2019 przez Greengaz Proszę wykupić profil płatny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts