agip 05.12.2009 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 może wet już zakłada , że źle wykona zabieg Czasem zdarza się to niestety i przy dobrze wykonanym zabiegu ja żartowałam, bo na sterylkach psów się nie znam, ale o kiepskich wetach słyszałam już wiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 08.12.2009 04:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Mały Mariusz a mówiłam, że trzeba do weterynarza. Znam kilka sterylizowanych syczek różnej wielkości i żadna nie popuszcza moczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały Mariusz 08.12.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Witam. Odwiedziłem jeszcze jednego weta i ten mi wyjaśnił że popuszczanie moczu zdarza się ale żadko . Można powiedzieć że jest to tylko mały procent i nie można się kierować tym że moja suczka napewno będzie popuszcać ps Dostaliśmy nowego pupila tym razem to całkowicie żony pupil , sześciotygodniowy owczarek niemiecki 6tygodni i 11kilo wagi łapy jak u misia Chodzi za żona cały czas i piszczy jak jej nie ma , suczka bardzo zazdrosna . Myślę że kilka tygodni i wszystko się poukłada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 09.12.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Mały Mariusz a ten owczarek do chłopak ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały Mariusz 09.12.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 taa czy to żle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 09.12.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Mały Mariusz w porządku mniej do ucinania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts