bartek70 19.07.2018 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2018 Witam, Chciałbym podłączyć w domu ciepłą wodę. Cała instalacja jest z lat 80-tych, dwie rury. W całości domu jest rozprowadzona ciepła woda i jest również doprowadzona rura do piwnicy. Rura od "ciepłej wody" wychodzi z sufitu i jest zaślepiona, moje pytanie brzmi jakie elementy muszę kupić aby w tej rurze popłynęła ciepła woda? Zdecydowałem się na zbiornik 150l. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartek70 19.07.2018 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2018 Czy konieczna jest pompa? Rozumiem ze do zasobnika na ciepłą wodę podłączam z jednej strony zimną wodę, z drugiej wychodzi ciepła, którą łączę z tą rurą która wystaję z sufitu. Ale chyba nie jest to takie proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cuuube 19.07.2018 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2018 (edytowane) Woda użytkowa leci bez pompy , wystarczy ciśnienie z sieci. Podłączenie jest proste , ale chyba nie dla wszystkich i sądząc po pytaniu raczej nie dla Ciebie. Edytowane 19 Lipca 2018 przez cuuube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghostoen 28.08.2018 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2018 Myślę ze wyjdzie ci bardziej fachowo i tanio biorąc jakiegoś instalatora ( nie mylić z fachmanem ) wykwalifikowany personel można albo z polecenia albo z hurtowni hydraulicznej ( nie mylić z marketami budowlanymi i sklepami hydraulicznymi). Chociaż w tych drugich czasem sie znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts