scrolll 19.07.2018 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2018 Witam Jestem tu nowy. Szukam odpowiedzi na moje dylematy. Poważnie zastanawiam się nad kupnem nowego mieszkania w rzeszowie i mam kilka pytań: - blok z betonu czy z cegły? - ile realnie trzeba by wydać na wykończenie mieszkania? - czy mieszkania skrajne/narożne są gorsze jeśli chodzi o termike? - ma ktoś doświadczenia z developerami rzeszowskimi? Z góry dzieki za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolla25 11.10.2019 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2019 Jak dobrze wykonane ocieplenie to mieszkania narożne powinny być tak samo ciepłe jak pozostałe. Przynajmniej u nas tak jest, o to akurat deweloper u nas zadbał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolla25 11.10.2019 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2019 No i zwykle takie mieszkania narożne mają więcej okien, jeśli ktoś lubi mieć dobrze doświetlone mieszkanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aaricia23 11.10.2019 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2019 Narozne zawsze bedzie zimniejsze (kosztowniejsze w dogrzaniu) chocby nie wiem jak ocieplili. Niektore wspolnoty rekompensuja czynsze dla mieszkań skrajnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts