loofik 04.10.2004 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 jak podajecie wielkość swych wigwamów to jaką definicję powierzchni użytkowej stosujecie, bo już całkiem zgłupiałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trach 04.10.2004 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 loofik, poszukaj użytkownika o nicku robert skitek, architekta, z którym ostatnio na ten temat rozmawiałem przy okazji komentowania podatku katastralnego - on jest na bieżąco. Znajdź jego posty wyszukiwarką, a jak nie znajdziesz jakiegoś ''świeżego'' wątku z jego postami na ten temat, to wyślij mu na priv (druga ikonka od lewej pod postem) prośbę o namiar na właściwą normę czy literaturę tematu, albo poproś, żeby Ci podał od razu to, czego w Twoim konkretnym przypadku potrzebujesz. Pozdrawiam - Andrzej (Trach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 11.10.2004 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 o, dzieki ze ktos mnie tu poleca ostatnio mnie tu nie bylo ale widze ze pytan o to wciaz duzo, to ostatni watek na ten temat: http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=34506 pewnie juz znalazles pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts