Wojtasekowski 20.07.2018 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2018 Witam serdecznie. Mam do Was drodzy forumowicze pewne pytanie. Skułem stary tynk ze ścian w 30 letnim bloku. Ściany wykonane są z cegieł dziurawych, pustaków ( ułożone chaotycznie) bruzdy w których idą rury od wody i c.o. zatynkowane są zaprawą tynkarską z worka. Planuję otynkować całą łazienkę (bez sufitu) zaprawą tynkarską atlas ( nie mam betoniarki żeby robić tradycyjnie) w związku z czym mam pytanie jak przygotować ścianę pod tynkowanie? Czy szpryca może być rzucona na zatynkowane bruzdy? Czy zamiast szprycy gruntować? Ściany od pionu odchylone około 1,5 cm. Z góry dziękuję za odpowiedzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtasekowski 22.07.2018 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2018 Pomoże ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts