mietek440 22.07.2018 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2018 Podpowiedzcie czym zasłonić profil wielokomorowy pod drzwiami balkonowymi - jakiś plastikowy może . Profil musiał zostać zastosowany ze wzg na różnicę wysokości posadzek między balkonem a pokojem . Właściciel firmy montującej okno zapewnił mnie że posiada profil maskujący profil wielokomorowy - ostatecznie zostałem na lodzie . Na balkonie są położone kafle . drzwi stoją na nich równo z murem , jestem w tracie ocieplania elewacji . Mógłbym podkleić paski gresu na ten profil silikonem . Obawiam się jednak że czasem by odpadły . Doradźcie coś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 23.07.2018 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2018 A ile cm tego profila trzeba zasłonić? Może do niego coś przykręcić? Są do kupienia listwy w kolorze.. jak to w tej chwili wgląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts