kaza2 22.07.2018 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2018 Witajcie .Mam problem z podłączeniem żyrandola. Mam włącznik 2 stopniowy w ścianie, z sufitu wychodzą 4 kable. W żylandolu przy wyjściu są 3 kostki. Podłączyłem go po potrzebowałem światła. Niestety nie mam pojecia jak to zrobić by był podział ( drugi przycisk był użyteczny). Podłączyłem go w ten sposób że zapalają sie wzystkie na raz lampy. Drugi przycisk jest bezużyteczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 22.07.2018 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2018 https://www.google.com/search?q=pod%C5%82%C4%85czenie+zyrandola&client=firefox-b&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiwpbeNwbPcAhUriaYKHZ9iAqIQ_AUICigB&biw=1280&bih=859 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts