Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotka elewacji do folderu

ambaran

Recommended Posts

Zaskoczył mnie sprzedawca ,od którego kupiłem farbę na elewację .

Zapytał czy zgodził bym się na forkę elewacji naszego domku do folderu rekalmowego producenta.

Zaskoczył mnie bo domek jeszcze nie do końca wykończony z zewnątrz a i kolor nie nazbyt wyszukany.

Oczywiście zapewnia, że żadnych danych identyfikujących w folderze nie będzie i zaoferuje coś w zamin.

Mimo wszystko chciałbym tą reklamówkę zobaczyć przed publikacją. Chciałbym też jakąś umowę spisać ale nie wiem co powinno się w niej znaleść.

Może , ktoś z Was był w podobnej sytuacji i mógłby podpowiedzieć na co zwrócić uwagę w umowie i co musi się w niej znaleść. Może też macie rozeznanie jekie o "wzamiany" można powalczyć.

Pozdrawiam,

Marcin

• 3 weeks później...

nie martw się niewykończeniem domku, z tego co widziałem firmy w swoich folderach reklamowych potrafią zrobić cuda. Widziałem plakaty z całym tłem wymienionym, dodanym podjazdem, ba, nawet retuszowano w agencji reklamowej błędy które popełnił wykonawca... oczywiście nie podam jakich firm plakaty i foldery widziałem...

...a jeżeli ktoś nie zamierza nic poprawiać i odpowiada mu stan obecny, to jego sprawa... i co w zamian? cięzko powiedzieć, nie weim na ile im zależy. Moze być że i 100zł bediz za dużo, a może być że i całkiem ładnie bedzie można ich przydusić... Wszystko zależy od Ciebie.