dynia781 25.07.2018 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2018 Dzień dobry! Proszę o pomoc. W czerwcu w zeszłym roku kupiłam okna od lokalnego producenta firma Ł&K sp. j Łaszkiewicz Przy myciu okien zauważyłam iż w środku znajduje się kurz i zdechłe owady. Czy to normalne? Reklamowałam okna , ale pan Właściciel stwierdził iż okna są dobre i szczelne i nie uznaje reklamacji. A kurz który się tam zbiera stwierdził że to z mojej winy ponieważ robię przeciągi. Okna są trzy szybowe Proszę o opinię czy to faktycznie normalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 26.09.2018 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2018 Kurz nie jest w szybach a między szybą a uszczelką. Zdarza się. Jest to normalne, chociaż nieporządane. Ten owad podobnie... Ps. Nikt nie odpowiadał na Twój post, bo wrzuciłeś go na "forum eksperckim firmy Okpol" a tu chyba nikt nie zagląda, dlatego przenoszę go do normalnego działu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts