dynia781 25.07.2018 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2018 Dzień dobry! Proszę o pomoc. W czerwcu w zeszłym roku kupiłam okna od lokalnego producenta firma Ł&K sp. j Łaszkiewicz Przy myciu okien zauważyłam iż w środku znajduje się kurz i zdechłe owady. Czy to normalne? Reklamowałam okna , ale pan Właściciel stwierdził iż okna są dobre i szczelne i nie uznaje reklamacji. A kurz który się tam zbiera stwierdził że to z mojej winy ponieważ robię przeciągi. Okna są trzy szybowe Proszę o opinię czy to faktycznie normalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ekspert FAKRO 08.08.2018 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2018 Dzień dobry! Proszę o pomoc. W czerwcu w zeszłym roku kupiłam okna od lokalnego producenta firma Ł&K sp. j Łaszkiewicz Przy myciu okien zauważyłam iż w środku znajduje się kurz i zdechłe owady. Czy to normalne? Reklamowałam okna , ale pan Właściciel stwierdził iż okna są dobre i szczelne i nie uznaje reklamacji. A kurz który się tam zbiera stwierdził że to z mojej winy ponieważ robię przeciągi. Okna są trzy szybowe Proszę o opinię czy to faktycznie normalne? [ATTACH=CONFIG]416713[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]416714[/ATTACH] Witam, na podstawie przesłanych zdjęć trudno jednoznacznie stwierdzić - prawdą jest że dużo zależy od warunków w jakich funkcjonują okna. Nie mniej jednak pakiet szybowy powinien być szczelny - rozszczelnienie powoduje ulotnienie gazu który w głównej mierze odpowiada za jego izolację termiczną. Z poważaniem Konsultant FAKRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts