mgoldyn 26.07.2018 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2018 (edytowane) Witam, Mam pytanie obecnie posiadamy z siostrą działkę o powierzchni 1ha kształt prostokąta. Z przodu działki znajduje się jeden dom z podłączonymi mediami prądem i wodą. Studzienka do obecnego przyłącza znajduje się w rogu działki. Jak najtaniej doprowadzić wodę i prąd do działki w głębi około 200m. Edytowane 26 Lipca 2018 przez mgoldyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mendium 02.08.2018 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2018 Najprościej jak się da. W drodze dojazdowej nr 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mgoldyn 07.08.2018 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2018 Dobrze ale do granicy z 2 działka ja na własny koszt muszę doprowadzić media czy wodę i prąd dostawcy mi podprowadzą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teres1719510421 08.08.2018 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2018 Woda na własny koszt, co do prądu nie jestem pewien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiusz_x 13.08.2018 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2018 Prąd doprowadzają do granicy działki. Stawiają tam skrzynkę na licznik.Jeśli masz działkę wspólną, to doprowadzą do wspólnej granicy. Jeśli masz osobno, to masz na granicy swojej działki. Jeśli droga jest Twoja, postawią na granicy z drogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts