cypo123 26.07.2018 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2018 Cześć, mam pytanie odnośnie wygłuszania pomieszczeń, a właściwie całych mieszkań. Słyszałem o sporych możliwościach materiałów używanych do wygłuszania, więc pomyślałem, że może mój pomysł nie jest taki nierealny. A więc: załóżmy, że mam mieszkanie w bloku, w jakimś nowym budownictwie, na parterze i chcę wygłuszyć mieszkanie do tego stopnia, żeby sąsiedzi nie słyszeli hałasu - a planuję tam słuchać bardzo głośno muzyki, z przewagą niskich częstotliwości. Czy jest to w ogóle możliwe? Jeśli tak to jakiego typu materiałów najlepiej do tego użyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janekk1234 05.08.2018 02:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2018 Wg mnie to nie jest możliwe. Ciężki bas trzęsie całym pomieszczeniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts