Charlie 16.10.2004 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2004 Podziwiam Was wszystkich/wszystkie - jestem humanistą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rbit 18.10.2004 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 fizyka...br.... Czarna magia Dla mnie to samo zycie Haslo propagowane przez jednego z naszych profesorow, ktory poza tym, ze jest fizykiem to gra jeszcze w zespole muzyki dawnej na flecie: Nawet muzyka to fizyka. Mój mial troche inne : " grunt to sie nie przejmac i nie dopuszczać sobie do głowy" , ale on nie był fizykiem . A swoja droga fizyka to matematyczny opis zjawisk, ciekawe czy jakiś matematyk wtraci swoje 3 grosze . JoShi mnie tez to brzmiało z japońska. Arigato za wyjasnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 18.10.2004 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 JoShi z tym motto że muzyka to fizyka, to jak najbardziej. Taki na przykład Doppler to się na tym nazwiska dorobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 18.10.2004 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 ...bo kto by wtedy wjeżdżał na czerwonym świetle gdyby nie on !? J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 18.10.2004 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 A swoja droga fizyka to matematyczny opis zjawisk, ciekawe czy jakiś matematyk wtraci swoje 3 grosze . Wcale nie taki matematyczny jak sie niektorym wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 18.10.2004 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 JoShi ..to skoro tak dobrze idą Ci obliczenia, to oblicz kiedy ruszy pełną parą wasza oczyszczalnia ? J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 18.10.2004 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 JoShi ..to skoro tak dobrze idą Ci obliczenia, to oblicz kiedy ruszy pełną parą wasza oczyszczalnia ? J Przykro mi, ale nie mam stosownych danych na podstawie ktorych moglabym stworzyc jakikolwiek model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 19.10.2004 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 ...no tak to jest z nauką, brak danych i idziemy się ... miłego dnia J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 05.11.2004 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 JAK JA NIE NAWIDZE FIZYKI Pozdrawiam Panią dr co mnie gnebi Ps może jakieś zadanko dać co chcecie ??? mam ich sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rbit 08.11.2004 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 Joshi ale ty masz fanclub nawet i tu Cie znależli . Pozdrawiam PS Ari ty lepiej przygotuj sobie odpowiedzi a nie pytanka. Najlepjej zrób model ile bedzie leciło swiatło do ziemi jezli na powierzchni Marsa zamontujemy lusterko i wysyłajac promień ze słońca odbije sie od lusterka i podnie na plac politechniki 1. Pytanie dodatkowe: podac numer buta obserwatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 08.11.2004 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 Rbit znam lepsze zadanie. No bo ile będzie leciało takie światełko odbite od Transplutona, a zwłaszcza jeżeli go nie będzie, przecież nikt go nie widział tyl;ko go wyliczyli bo im cosik do Plutona brakowało czy jakoś tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rbit 08.11.2004 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 co wylicze to wylicze, lecz najbardziej mi zal : trans psa Pluto na kreskówce , Tez mu dobijało nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 08.11.2004 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 Ale dobijało czy odbijało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts