Angrafran 04.10.2004 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 Pytanie natury finansów ja mam przestój (3 miesiące) całe lato, teraz jeszcze mam parcypować w kosztach przebudowy linni elektrycznej ja mam pozwolenie na budowe czyli wszystkie formalności zostały dopełnione . Moja myśl to jak projektant "zaspał" niedopełnił obowiązków więc zapłaci za przebudowe a ja odstąpie od roszczeń z tytułu przestoju. Prosze o opinie jak ma się to prawnie i czy ktoś ekzekwował pieniądze za przestój. Angrafran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angrafran 06.10.2004 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Czyżby u nikogo nie było przestoju z innej przyczyny czyli osób trzecich. Angrafran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibi2 07.10.2004 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 A co na to ówże projektant ? Może bardziej opłaca mu się wystawić na roszczenia z tytułu przestoju niz płacić za przebudowę. O ile w ogóle masz z nim taką umowę. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts