robos2234 27.07.2018 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2018 Witam Może ktoś polecić sprawdzonych producentów lub modele drzwi zewnętrzne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robos2234 29.07.2018 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2018 mam 3 modele do wyboruhorman thermo 65KMT Plus 75WIKĘD TERMO PRESTIGE LUX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 29.07.2018 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2018 To wybieraj Oczekujesz prostej sondy - takie głosowania to tylko na na fejsbuku. Tu do dyskusji potrzeba więcej faktów. Jakie drzw (wielkość)i, wyposażenie, itp. Ale zakładając że porównujesz w miarę takie same... to ja z dostępnych bym wybrał nr 3. Nr 2 - tańszy ale słabszy (może w Twoim wypadku idealny?) a nr 1 nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robos2234 29.07.2018 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2018 drzwi 90 może 100 jak wejdą otwierane do wewnątrz ( ma ktoś do zewnątrz ? jak się sprawdza takie otwieranie ? wtedy zostało by mi więcej miejsca w wiatrołapie ) wymiar na pewno ze standardowych do nowego domu na drzwi mogę przeznaczyć do 5-6 tys. razem z montażemdrzwi bez żadnych bajerów, zastanawiam się tylko czy warto brać pochwytskłaniam się ku opcji 3 tylko nie podchodzi mi ich winchester ale to nie jest najważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 29.07.2018 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2018 90 a 100... a ja sie obawiam że nawet na 90 będziesz musiał poszerzać otwór, a jeśli się nie da (betonowy słup?) to moze zostać Ci opcja nr 2 Wg mnie pochwyt - nie warto (to kwestia gustu, więc trudno z tym dyskutować). Ale są modele które aż się proszą o pochwyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robos2234 29.07.2018 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2018 porotherm wiec się da, betonowego słupa nie ma, nie pamiętam teraz dokładnie wymiaru jutro zmierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 01.08.2018 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2018 drzwi 90 może 100 jak wejdą otwierane do wewnątrz ( ma ktoś do zewnątrz ? jak się sprawdza takie otwieranie ? wtedy zostało by mi więcej miejsca w wiatrołapie ) ... To w końcu jak mają być otwierane drzwi? Przy otwieraniu do wewnątrz to opcja 3 sprawdziłaby się moim zdaniem najlepiej dzięki 4-tej przyldze w skrzydle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robos2234 01.08.2018 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2018 zostały 2 opcje KMT lub Wikęd modele:KMT Plus 75 Passive czy Wikęd TERMO PRESTIGE co polecacie co pewniejsze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 02.08.2018 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2018 Pewniejsze są dla mnie Wikędy. Firma znacznie bardziej nastawiona pro-rynkowo. To się czuje zarówno w drzwiach jak i samym kontakcie z przedstawicielami firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 13.08.2018 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2018 I później w serwisie czy podczas jakiegokolwiek pierdołowatego kontaktu z firmą. Ja mam jedną i drugą w ofercie (co nie cieszy ani jednej ani drugiej strony, że są razem w moim punkcie) i też zdecydowanie poleciłbym Ci Wikęd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts