Daroll 04.10.2004 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 buduje ktos te domek lub bedzie budowal? wiekszy troche od Libry i chyba nie trzeba niec zmieniac no i dach tanszy jak sie nie myle co?? jakies zmiany?? mile widzane info http://www.dobredomy.pl/?id_project=29&infopage=4&lustro=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daroll 08.10.2004 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 co nie ma chetnych?? nikt sie nie chce wypowiedziec?? czy lepszy jet od LIBRY i Manueli ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 08.10.2004 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 Co do porównania z manuelą to sie nie wypowiem, bo nie wiem jak ona wygląda, a nie mam czasu sprawdzać. Moge tylko napisac na co wg mnie warto w tym projekcie zwrócić uwagę. 1. Garaż w wersji minimum - nie wiem czy ten ścięty narożnik nie będzie uciążliwy. Może sie okazac ciasno w ty miejscu. 2. Kominek między dwoma przejściami - nie odpocznie sie przy nim oj nie. Z rozprowadzeniem ciepła też nie najlepiej no i nie powiesisz żadnej firanki na oknie, ale firanki teraz podobno niemodne 3. Przydałoby sie osobne wc na parterze. Daka duża łązienka raczej wygląda na rodzinna, zwłaszcza ze jest wieksza od tej na poddaszu. 4. Schody zabiegowe nie sa najwygodniejsze, ale ja sie nie czepiam, bo bede miała podobne. Szkoda mi tylko tej przestrzeni pod nimi. 5. spiżarnia raczej symboliczna, a chyba przydałaby sie wieksza 5 Uwaga ogólna : po przeniesieniu kominka w kąt koło gabinetu (problem z kominem) reszte scian bym "otworzyła". Można pokombinowac sporo tutaj - to scianki działowe są tylko słupy. Można zostawić tylko te sciane osłaniającą schody, albo jeszcze inaczej. Nie bedzie to tani dom, ale może sie podobac. Choc ja mam nieco inne gusta 6. Na górze nieco przymała sypialnia 2/2. Garderoby i pralnia to duzy atut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daroll 08.10.2004 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 w garazu mozna skasoewac ten przyciety rogchce skadsowac lazienke na dole i zrobic tylko wcdlaczego te schody nie sa wygodne?chce zlikwidowac scianke ktora zaslania schody na dolesypialnie 2/2 chce pol;aczyc z 2/7 a jaki ty masz gust co mogla bys mi zaproponowac dla 4 osobowej rodziny pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamila123 28.07.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 kto i dlaczego buduje Jowisza wszystkie za i przeciw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dariuszp 22.10.2005 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Szukam osób, które które są w trakcie realizacji projektu JOWISZ lub już zakołczyli inwestycję. Mam parę pytań Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewoja 31.01.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 czy ktoś buduje domek Jowisz pracownia chyba Domus? planuję oprzeć swój projekt na tym lub skorzystać z Jowisza właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dariuszp 21.06.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Jestem zainteresowany wymianą doświadczeń z osobami, które budują JOWISZA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bullish 19.08.2006 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 czy ktos skusił się na ten projekt. Jezeli nie to prosze o krytyczne uwagi znawców tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dariuszp 21.12.2006 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Czy temat jest aktualny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamapema 14.03.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Czy ktoś budował lub planował budowę domu Jowisz zhttp://www.dobredomy.pl/?id_project=29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamapema 14.03.2007 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 jakie mogą być orientacyjne koszty takiego domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamapema 15.03.2007 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Co myślicie na temat tego projektu, funkcjonalności i kosztów budowy.Nie wierzę, że nikt nie analizował podobnego projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts