houba 29.07.2018 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2018 Witam,Mój domek na działce rekreacyjnej posiada ściany zewnętrzne pokryte tynkiem, który niestety już dość konkretnie pęka i odpada z racji wieku. pod warstwą tynku trudno powiedzieć nawet co jest - na mój gust coś w rodzaju tektury, na której właśnie położony jest tynk , pod tekturą wióry jakby trociny, które chyba mają pełnić rolę warstwy izolacyjnej? i pózniej już deski. I teraz moje pytanie - chciałem wzmocnić ściany przed kolejną zimą , czy klej z siatką bezpośrednio na ten tynk by wypalił? Czy ew. jakieś inne rozwiązanie polecacie w miarę powiedzmy tanie, które nie zakłada rozbierania ściany to gołej deski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
houba 01.08.2018 04:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2018 up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts