tomegs 29.07.2018 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2018 Witam, mam ekipe ktora buduje moj dom do stanu surowego, ja niestety wiekszosc czasu jestem za granica. Ostatnio szwagierka wyslala mi zdjecia powstajacych scian i jestem zaniepokojony w jaki sposob moja ekipa muruje. Zaprawe nanosza tylko przy zewnetrznej i wewnetrznej krawedzi pustaka tak wiec w srodku zostaje szeroka przerwa i pustak mozna powiedziec wisi... boje sie o wytrzymalosc takich scian prosze o opinie. Dodam ze jest to pustak ceramiczny leier. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Termeko.eu 29.07.2018 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2018 Zaprawa wypływa na zewnątrz i wewnątrz pustaka , po zdjęciach jak jesteś w stanie to zobaczyć ze w środku niema zaprawy ? masz kierownika budowy dzwon do niego i niech patrzy co robią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomegs 29.07.2018 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2018 Widac na zdjeciu ze zaprawa jest nalozona tak jak napisalem takie paski po kilka cm. Watpie ze wplynie pod calego pustaka bo przeciez po docisnieciu na pewno wchodzi w otworki. Sciany juz stoja wiec raczej juz nic nie zrobie tylko tak jak pisalem martwi mnie wytrzymalosc tych scian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_to_mozliwe 29.07.2018 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2018 Wrzuć te zdjęcia, bo na razie to rozmowa o niczym. No i tak jak kolega pisze, pierwszą osobą z którą powinieneś o tym pogadać to kierownik budowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 29.07.2018 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2018 Widac na zdjeciu ze zaprawa jest nalozona tak jak napisalem takie paski po kilka cm. Watpie ze wplynie pod calego pustaka bo przeciez po docisnieciu na pewno wchodzi w otworki. Sciany juz stoja wiec raczej juz nic nie zrobie tylko tak jak pisalem martwi mnie wytrzymalosc tych scian. Jak stoją to można rozebrać. Szczególnie jak są źle wykonane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomegs 31.07.2018 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomegs 31.07.2018 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2018 pierwsze zdjecie przedstawia problem o ktory pytam. Drugie zdjecie dodalem przez przypadek prosze sie nim nie sugerowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts