pawstone 29.07.2018 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2018 Witam! Tak obecnie wygląda moja instalacja: a tak ma wyglądać po przeróbce: Czy bedzie to działać? Dokładnie to chodzi mi o odcięcie rury między naczyniem a zasilaniem grzejników i zamontowaniem odpowietrzników. pozdraweiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 29.07.2018 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2018 Działać będzie. Ale czy będzie bezpieczna - poczekajmy na wypowiedzi instalatorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ironsmith 29.07.2018 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2018 wydaje mi się że będzie się notorycznie zapowietrzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawstone 30.07.2018 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2018 wydaje mi się że będzie się notorycznie zapowietrzać Ale odpowietrzniki bede pozakladane. Glownie to chodzi mi o bezpieczenstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts