JacekF 30.07.2018 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2018 Dzień dobry. Znajomy zamontował mi sufit podwieszany krzyżowy w jednym pomieszczeniu . Zauważyłem że profil główny ten do którego przykręcamy esy jest zamontowany odwrotnie tzn płaską częścią do sufitu. Czy można to tak zostawić czy należy rozebrać i odwrócić te profile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JacekF 31.07.2018 05:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2018 Wiem że temat jest z wczoraj ale bardzo bym prosił o pilną informację w tej sprawie. Nie wiem czy rozbierać tą konstrujcję by obrócić te profile we właściwym kierunku czy może wystarczy to jakoś wzmocnić dodatkowymi wieszakami? Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fr3d3k 31.07.2018 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2018 zdjęcie jakieś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JacekF 31.07.2018 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2018 Tak to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JacekF 31.07.2018 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2018 I co panowie powiecie? Zdejmować i obracać profile czy zostawić ale np dołożyć gęściej wieszaków dla bezpieczeństwa? Chodź sam nie wiem czy przy takim układzie i bez dodatkowych wieszaków może coś się wydarzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e_gregor 01.08.2018 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2018 Co to jest?Te dolne profile są jakoś połączone z górnymi? Nie widziałem nigdy czegoś takiego. Jak dla mnie to tylko obrócić i poskładać na łącznikach krzyżowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 01.08.2018 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2018 Zostawić, na wytrzymałość to nie wpływa, sposób dziwny bo wiele utrudnia np: poziomowanie ale jak się udało to w niczym nie przeszkadza. Ps Mam nadzieje , że te profile są jakoś złączone ze sobą na skrzyżowaniu? bo jeśli nie to tak jak kolega napisał trzeba obrócić bo nie ma sztywności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JacekF 01.08.2018 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2018 Oczywiście na skrzyżowaniu profili są łączniki krzyżowe. Czyli jeśli chodzi o wytrzymałość nie ma problemu. To super że nie muszę tego zdejmować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts