Greg2710 30.07.2018 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2018 Witam Chcielibyśmy odnowić troszeczkę jeden z naszych pokoi, ale nie za bardzo wiemy jak można by go przemeblować, tak ażeby było to schludne i niezagracone niepotrzebnymi rzeczami. Zrobiłem amatorski projekt tego pokoju, nie jest może zbyt dokładny, ale +/- oddaje rzeczywistość: Obraz projektu - strona imgur.com Jedną z ważniejszych rzeczy tutaj jest zbyt wielkie łóżko wciśnięte do zbyt małego pokoju, ale nie mamy już odwrotu i musi tutaj być. Jednakże już na tym etapie planowaliśmy przemeblowanie tego pokoju więc nie skręcałem go w całości, dlatego też jest podzielony na części: 1, 2 i 3. Trzecia część to sam zagłówek, przeniosłem go bo musimy mieć dostęp do okna. Także każdą z tych trzech części można przesuwać w dowolne miejsce. Jestem otwarty na różne propozycje, zbieramy każdy pomysł. Ważne jest tylko, aby dojście do okna było możliwe. Moim zdaniem główną bolączką tego pokoju jest jego wymiar, kształt prostokąta. Nawet myślałem żeby postawić gdzieś pośrodku niewielką ściankę albo jakiś większy regał aby zniwelować ten prostokąt. No dobrze, z góry dziękuję za poświęcony czas i oczekuję na propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greg2710 01.08.2018 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2018 @Refresh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicyja 02.08.2018 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2018 To "łóżko" to chyba sofa modułowa. - ktoś na tym ma spać? Moduły muszą być ustawione w "L"? Biurko musi być naprzeciwko sofy do oglądania filmów z kompa? To w ogóle ma być salon, pokój ucznia/studenta, gościnny? Wstępnie radziłabym przestawienie sofy na przeciwległą ścianę jeśli chcesz mieć lepszy dostęp do okna, biurko obok sofy a naprzeciwko niej komoda. Jeśli biurko naprzeciwko sofy to moduły ustawione prosto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts