pabloe911 01.08.2018 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2018 Witam, chciałbym w moim mieszkaniu położyć gres w korytarzu i części kuchennej oraz deskę warstwową w salonie. Planuję zrobić półwysep w kuchni pomiędzy aneksem a salonem i zastanawiam się w jaki sposób połączyć gres z deską. Koncepcje które mi przyszły do głowy zaznaczyłem na planie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicyja 02.08.2018 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2018 Z tych trzech najlepsza opcja żółta ale ja bym zrobiła całkiem prosto od narożnika ścian czyli wąski pas płytek byłby też po drugiej stronie półwyspu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kobax 06.08.2018 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2018 Może by tak coś bardziej nie typowo: Zdjęcia poglądowe: 1) 2) 3) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 31.08.2018 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2018 Proste rozwiązania są najlepsze, najlepiej będzie wykończyć tak jak pokazuje linia żółta.Tutaj przykład wnętrza o podobnym układzie, tylko z jednolitą podłogą i bez półwyspu. Zwróć uwagę na interesujące zastosowanie koloru – jak bardzo ożywia wnętrze: https://www.sniezka.pl/inspiracje/galeria-wnetrz/kuchnia-4.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts