Claudynka 02.08.2018 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2018 HejCzy warto kupować okna dachowe z trzema szybami? Czy da to np mniejsze nagrzewanie latem i mniej skraplania zimą? Okienek jest 10szt więc róznica pomiędzy 2 szybami to w sumie ok 2tyś. Chyba że lepiej kupic w to miejsce markizę zewnętrzna na okna 2szybowe i efekt będzie lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej733 03.08.2018 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2018 Okna dachowe montowane są na wysokości dachówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudynka 03.08.2018 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2018 Tzn ? Jak to ma się do mojego pytania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 05.08.2018 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2018 Ty tak na poważnie?? Ja nawet bym nie pomyślał o oknach dwuszybowych. Jak ma być jak u ludzi to okna trzyszybowe i roleta zewnętrzna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudynka 05.08.2018 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2018 Ty tak na poważnie? Tak, przenikalność okna raptem 0,2 W/m²K mniejsza szyby 0,3 więc pytam czy to jest odczuwalne mieszkając między jednym a drugim pakietem. Niestety nie mam możliwości porównać tego bezpośrednio stąd moje pytanie do użytkowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts