kurtz 03.08.2018 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2018 (edytowane) Fachowcy zrobili mi kotłownie. Jak wam się to podoba - pierwsze co zauważyłem to naczynie wzbiorcze trzeba przepiąć przed zawór i filtr - widzicie coś jeszcze do poprawy? Edytowane 3 Sierpnia 2018 przez kurtz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gersik 06.08.2018 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2018 (edytowane) Zabezpieczenie kotła jest źle podpięte ( powinno być zaraz za kotłem a nie na końcu, rura bezpieczeństwa ma być wpięta od góry i grubszą rurą). Zawór 4d wydaje się za mały. Narysuj jak podpięte są powroty bo na zdjęciach nie widać. O naczyniu sam napisałeś. Edytowane 6 Sierpnia 2018 przez gersik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kurtz 10.08.2018 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2018 a czemu za mały zawór 4D? - zdjęcie powrotów: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gersik 11.08.2018 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2018 Jaką masz temp. powrotu do kotła? O ile się nie mylę jest to zawór 1" a przy tej średnicy grawitacja nie zadziała i nie będzie zabezpieczać temp. powrotu do kotła. Powinieneś zamontować większy zawór lub dołożyć pompę kotłową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kurtz 12.08.2018 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2018 (edytowane) piec jeszcze nie odpalony,rury do zaworu 4D mają 28mm Edytowane 12 Sierpnia 2018 przez kurtz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts