dzikusisko 05.08.2018 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2018 Witam. Wybieramy wlaśnie wyposażenie do łazienki. Chcieli byśmy rodzimych producentów, jakie są wasze typy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 05.08.2018 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2018 Jak ma być produkt polski, to bierz cokolwiek, byle podobało się wam. Nie szalej z ceną bo jakość taka sama,a za parę lat będziesz wymieniać na nowsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kobax 06.08.2018 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2018 Możesz wybrać armaturę - Koło. Wszystko jest produkowane w Polsce przez Polaków, ale firma należy do szwajcarskiej grupy Geberit. Rozwiązanie pośrednie między radą Firewall-a a twoim zamiarem kupna produktów Polskich producentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 06.08.2018 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2018 Ja mam Koło Ego (całe wyposażenie dwóch łazienek), ale wszystko zależy od gustu - mnie bardzo podobały się obłe kształty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts