adamskyyy 05.08.2018 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2018 Niedawno natknąłem się na uchwyty mocujące do listew tynkarskich. Czy ktoś na forum używał takiego rozwiązania? Jestem ciekaw czy jest to praktyczne i pomocne przy osadzaniu listew tynkarskich. Filmik pokazujący mocowanie uchwytów do listw tynkarskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zorro128 05.08.2018 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2018 Co to k...... jest?Jeśli już chcesz się bawić w listwy prowadzące podtynkowe to montuj je tak samo jak narożniki,czyli na zaprawę,klej,gips wszystko jedno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fr3d3k 07.08.2018 04:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2018 Testowałem. Troche irytujący montaż i pionowanie ale przy bardzo krzywych ścianach pomocne. Przy prostej ścianie nie ma sensu stosować ..lepiej placki kleju. Ja miałem odchył czasem 7-10 cm ...wkręcałem długie kołki i po sprawie. Wczesniej robiłem klej + podkładki np ze styropianu ..ale często te łączenia puszczały i listwy odpadały w czasie obrzutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamskyyy 08.08.2018 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2018 Dzięki za info - zastosuje packi z kleju bo u mnie są dość proste ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts