Fmm_ 06.08.2018 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2018 Cześć!Mam spory dylemat, jeżeli chodzi o drzwi do sypialni. Pomieszczenie jest małe (szer. 268) a mamy kupione łóżko o szerokosci 180. Chciałam żeby łóżko stało na środku, bo oboje z mężem nie lubimy spać od ściany. Niestety nie przemyslalam że do środka pomieszczenia powinny otwierać się drzwi (80) co uniemożliwia mi ustawienie łóżka na środku. Kombinujemy z mężem i padło pytanie: CZY DRZWI NIE MOGĄ OTWIERAĆ SIĘ NA ZEWNĄTRZ? na korytarz? Co o tym myślicie? Bardzo proszę o rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 06.08.2018 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2018 mogą, ale musisz przeanalizować układ korytarza, czy te drzwi nie beda z czyms kolidowały na korytarzu. A drzwi przesuwne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fmm_ 06.08.2018 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2018 mogą, ale musisz przeanalizować układ korytarza, czy te drzwi nie beda z czyms kolidowały na korytarzu. A drzwi przesuwne? Nie mogą być przesuwne bo nie maja się gdzie schować/wsunąć. To sam koniec wąskiego korytarza i od jednej strony jest scianka dzialowa i pokoj więc w tę stronę nie da rady. Z grugiej strony sąsiadują z garderobą do której wchodzi się z sypialni więc też nie ma jak chować przesuwnych bo wyjadą mi na drzwiczki od garderoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciężkiprzypadek 06.08.2018 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2018 Może ten artykuł Ci coś podpowie: http://przepisnadom.pl/artykul/jakie-drzwi-gdy-brakuje-miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juniorka 07.08.2018 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2018 Fmm_, oczywiście, że mogą się otwierać na zewnątrz . U nas tak zrobiliśmy z drzwiami do salonu. Otwierają się na przedpokój (przy ścianie), bo jakby były otwarte do salonu, to zasłaniałyby część mebli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts