Piwkoo 05.10.2004 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Na jakim etapie występowaliście o techniczne warunki przyłączenia np. do gazowni ? Czy na etapie projektowania i jescze przed wystapieniem o pozwolenie na budowę, czy po uzyskaniu pozwolenia na budowę. Do samego pozwolenia na budowę teoretycznie strarczy oświadczenie gazowni o dostepności mediów.Pytanie jest o tyle istotne, że wiąże się z przyszłą lokalizacją skrzynki gazoej - może być na terenie działki na ścianie przyszłego budynku, lub np. na ogrodzeniu. W tej drugiej sytuacji wykonanie przyłącza od skrzynki do budynku wymaga odrębnego pozwolenia na budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 05.10.2004 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Ja o wszystko występuję teraz - tj. na etapie projektowania i przed pozwoleniem. Tzw. "obietnice" już mam.Reszta trwa tak kosmicznie długo, że przyjęte przeze mnie dwuletnie zapasy wcale nie są przesadzone. (Szczególnie jak ktoś nie chce, żeby go w konia robili...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts