MarekTD 07.08.2018 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2018 Cześć, Jestem teraz w trakcie remontu. Obecnie skupiłem się na wymianie okien. Co do samych okien nie mam żadnych pytań poszło sprawnie, napisałem do kilku producentów, czego dokładnie potrzebuję. W odpowiedzi dostałem jasne, sprecyzowane oferty. Wiedziałem ile dokładnie zapłacę, co dostanę i kiedy. Równolegle wybrałem kilku producentów parapetów. Może nie miałem szczęścia, ale wszyscy do których napisałem zachowali się wobec mnie co najmniej niepoważnie. Albo nie odpisali, a jeśli odpisali to kilka zdań wystukanych na kolenie pomiędzy wódką a zakąską z których absolutnie nic nie wynika, ewentualnie jakieś ohydne tabelki wycięte z excela, bez zdjęcia, sam opis i cena. Nie chce współpracować z tego typu ludźmi, jeśli traktują oni tak wszystkich klientów to będą żreć te parapety. Potrzebuję tylko wewnętrzne -MDF lakierowane 20mm mahoń/biały mat -Granit 30mm CarmenRed/TanBrow ewentualnie coś pomiędzy czarnym-pomarańczowym-czerwonym Najlepiej coś na dolnym śląsku, możecie polecić kogoś sensownego? Z góry dzięki, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 07.08.2018 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2018 Witam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cuuube 07.08.2018 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2018 -Granit 30mm CarmenRed/TanBrow ewentualnie coś pomiędzy czarnym-pomarańczowym-czerwonym Najlepiej coś na dolnym śląsku, możecie polecić kogoś sensownego? Tomek znasz taką firmę , która robi akurat te konkretne parapety w dodatku na śląsku i nic nie piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 07.08.2018 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2018 Panowie? oj aż tak ????ja jednak w temacie: parapeciarze? są takie firmy? ja znam praktycznie tylko hurtowników. Montaż parapetu (jednego, czy nawet dwóch) to więcej kosztów związanych z rozpoczęciem pracy (jak z trzaśnięciem drzwiami w taxi) niż fizycznej pracy, Także.. stąd jest brak zainteresowania tą fuchą. Szukaj u swoich okniarzy lub u wykończeniowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarekTD 08.08.2018 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2018 przede wszystkim to dziękuję za zainteresowanie Nie robię codziennie remontu, tak szczerze mówiąc, nie znam się na budowlance. Załatwiam to wszystko przez internet, chce wiedzieć z czym oni do mnie przyjadą Ci "hurtownicy" zanim im zaliczkę wyślę. Pisze do trochę mniejszych producentów niż OBl czy tam LeroyM. troche więcej zachodu, ale jest taniej Tam jest jeszcze kilka tych wzorów, na tych dwóch mi najbardziej zależny, spokojnie będzie co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pabelos1972 25.08.2018 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2018 podłączam sie do Twojego "hejtu" branży, też uważam, że ichnia forma ofertowania to zamierzchłe czasy, nie jetem w stani Tobie nikogo polecić bo sam przeszedłem drogę przez mękę. Brak jasnej oferty- żeby móc się czegoś "trzymać" i były spięcia........z dostawcą-kamieniarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 26.08.2018 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2018 podłączam sie do Twojego "hejtu" branży, też uważam, że ichnia forma ofertowania to zamierzchłe czasy, nie jetem w stani Tobie nikogo polecić bo sam przeszedłem drogę przez mękę. Brak jasnej oferty- żeby móc się czegoś "trzymać" i były spięcia........z dostawcą-kamieniarzem. Coś czuję że "znajdzie się" tu niespodziewanie światełko w tunelu )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts