Rosso 08.08.2018 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2018 Witam serdecznie, zwracam się do Was o pomoc w zaprojektowaniu salonu 16m2 w którym chciałbym aby znalazł się narożnik + fotelek, meble (w tym komoda tv) oraz stół z 4 krzesłami. Niestety brakuje mi już pomysłu jak tu zaaranżować ten salon. Poniżej przesyłam rzut pokoju wraz z wymiarami, lokalizacją okien i drzwi balkonowych: Dzięki serdeczne za porady! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rosso 10.08.2018 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2018 Jeden z moich pomysłów, który wydaje mi się najlepszym rozwiązaniem. Na lewej ścianie będzie znajdować się szafka rtv i komoda. Wszelkie sugestie są mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiśYogi 10.08.2018 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2018 Salon brzmi dumnie! Nie masz wielkiego manewru. Jeśli ten domek jest w koncepcji, pomyślałbym o zwiększeniu tego pokoiku. Albo chociaż przesunięciu drzwi na taras w dół, wtedy masz górę trochę bardziej ustawną. Teraz nie masz gdzie ustawić telewizora, zawsze będą łazić w te i wewte. Albo wchodzić do pomieszczenia, albo iść na zewnątrz przez drzwi tarasowe. Można do połowy postawić ściankę, wtedy od góry powstaje taki boks i można dać kanapę pod tą ścianką, ruch po pomieszczeniu się zmienia, takie rozwiązanie z domku letniskowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 31.08.2018 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2018 Może któreś z tych ustawień się sprawdzi: A tu można znaleźć inspiracje, w jakim stylu urządzić pokój: https://www.sniezka.pl/inspiracje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts