Brysia8 08.08.2018 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2018 (edytowane) Jesteśmy na etapie wykonania tarasu. Dom jest ocieplony z klejem i siatką. Taras jest na gruncie: niski murek oporowy po zewnętrznej stronie, zasypane tłuczniem i piaskiem. Tłuczeń i podsypka nachodzą na ocieplenie do wysokości około 7 cm - wydaje mi się że ściana będzie chłonęła wilgoć z wody opadowej. Mogę to jeszcze odsunąć i coś zastosować, tylko co? Czym zabezpieczyć tę przestrzeń? Jaka izolacja będzie się trzymała ściany ocieplnonej z siatką i klejem? Dla zobrazowania załączam zdjęcie. Edytowane 8 Sierpnia 2018 przez Brysia8 literówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brysia8 14.08.2018 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2018 Zamówiłam membranę epdm + klej, mam nadzieję że się sprawdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts