Wosek 08.08.2018 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2018 Witam.Właśnie jestem w trakcie budowy domu i powoli muszę zacząć się rozglądać za jakimś piecem. Nie ukrywam, że nie jestem znawcą w tym temacie więc liczę na Waszą pomoc. Z racji ograniczonego budżetu interesują mnie propozycje w rozsądnej cenie tj. do 8-10tys zł. Nie interesują mnie jakieś moduły WiFi i inne pierdoły. Jest to dom z poddaszem użytkowym o powierzchni ok 130m2. Na parterze głównie grzanie podłogowe, a na piętrze grzejniki.Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robos2234 08.08.2018 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2018 popatrz na kotły ATAG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wosek 09.08.2018 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2018 Witam. Właśnie jestem w trakcie budowy domu i powoli muszę zacząć się rozglądać za jakimś piecem. Nie ukrywam, że nie jestem znawcą w tym temacie więc liczę na Waszą pomoc. Z racji ograniczonego budżetu interesują mnie propozycje w rozsądnej cenie tj. do 8-10tys zł. Nie interesują mnie jakieś moduły WiFi i inne pierdoły. Jest to dom z poddaszem użytkowym o powierzchni ok 130m2. Na parterze głównie grzanie podłogowe, a na piętrze grzejniki. Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam. Dodam, że wg projektu obciążenie cieplne budynku wynosi 6,86kW, a zapotrzebowanie gazu 1,90m3/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konsultant marki Junkers 27.09.2018 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2018 Witam, Jeżeli zastanawia się Pan nad wyborem sprawdzonego gazowego kotła kondensacyjnego, polecam zapoznać się z ofertą kotłów marki Junkers-Bosch z rodziny Bosch Condens. Nasze kotły charakteryzują się wykonaniem z elementów o najwyższej jakości, kompaktowymi wymiarami oraz szeroką modulacją mocy palnika. Kotły wyposażone są w najnowszy panel sterowania Bosch Heatronic, współpracujący z regulatorem pogodowym lub regulatorem umieszczonym w pomieszczeniu. W sprawie doboru odpowiedniego kotła zachęcam do kontaktu z Autoryzowanym Instalatorem marki Junkers-Bosch. Nasi specjaliści pomogą w doborze, jak i również wykonają montaż. Na stronie internetowej http://www.junkers.pl znajduje się wyszukiwarka instalatorów w zależności od miejsca zamieszkania. Można również skorzystać z całodobowej infolinii pod numerem telefonu: 801 900 810. Więcej informacji o naszych kotłach można znaleźć na stronie internetowej: http://www.junkers.pl/produkty/kotly/kotly-kondensacyjne/. Chętnie odpowiem na ewentualne pytania. Pozdrawiam, ________________________________ Konsultant marki Junkers - Bosch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinbbb 27.09.2018 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2018 Junkers Ty się tak nie wychylaj bo gaz drożeje http://forsal.pl/biznes/aktualnosci/artykuly/1275624,gaz-bedzie-drozszy-nawet-o-40-proc-pierwsze-po-kieszeni-dostana-firmy.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konsultant Viessmann 27.09.2018 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2018 Witam,Polecam zapoznać się z rodziną kotłów Vitodens. Sprawdź nasz konfigurator urządzeń: TUTAJZa jego pomocą można wybrać urządzenie najlepsze a także najbardziej korzystne cenowo.Możesz także poprosić o profesjonalną wycenę eksperta: TUTAJ W ostatnim czasie ruszył także program krajowy "Czyste Powietrze", z którego można uzyskać dofinansowanie do źródła ciepła także dla budynków, które dopiero są budowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts