Aga J.G 06.10.2004 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 ja też uwielbiam mokre orzechy I w związku z tym przypomniało mi się jak byłam w ciąży z młodszą córką i w środku zimy zachciało mi się takich orzechów skręcało mnie chyba przez tydzień ale cóż musiałam się obejść w zimie nie ma mokrych orzechów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 06.10.2004 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Widzę, że coś zemna jest nie tak, skoro ja lubię SUCHE orzechy. Ale zgodnie z radą Olki jem mokre, b o nie mogę się doczekać, aż wyschną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.10.2004 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.10.2004 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Magdzia - dobrze robisz Mokre orzechy górą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 06.10.2004 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 najbardzie lubię lody Schelera - Mevenpick (nie wiem jak to się poprawnie pisze ) orzechowe z kawałkami (dużymi) orzechów. Pycha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts