drogba_37 09.08.2018 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2018 Mam rozprowadzony podziemny system zraszania trawnika (Rainbird 3500/5000 zraszacze) a na skarpę spadzistą o długości około 15 metrów i szerokości 1,5 metra, na razie wyciągnięta rura i podłączona do skrzynki zaworowej. Miałem pierwotnie podciągnąć tam linie kroplującą, ale poczytałem trochę i są problemy z zapychaniem, stwierdziłem więc że zamiast linii będzie coś innego, tylko co proponujecie na taka długa i jednocześnie wąska skarpę? Nie może być nic inwazyjnego bo po tych 1,5 metra jest już działka sąsiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brylekpl 09.08.2018 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2018 Mam rozprowadzony podziemny system zraszania trawnika (Rainbird 3500/5000 zraszacze) a na skarpę spadzistą o długości około 15 metrów i szerokości 1,5 metra, na razie wyciągnięta rura i podłączona do skrzynki zaworowej. Miałem pierwotnie podciągnąć tam linie kroplującą, ale poczytałem trochę i są problemy z zapychaniem, stwierdziłem więc że zamiast linii będzie coś innego, tylko co proponujecie na taka długa i jednocześnie wąska skarpę? Nie może być nic inwazyjnego bo po tych 1,5 metra jest już działka sąsiada. wez linie pocącą. Taka Ci się nie zatka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drogba_37 09.08.2018 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2018 Przyznam szczerze, że nie miałem wiedzy o istnieniu takiego cuda. Polecasz jakąś dobrą, porządną firmę produkującą taki wąż?, nie potrzebuje dużo, max 30 metrów, czy do tego trzeba jeszcze cos dokupić poza złączkami czy trójnikami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brylekpl 10.08.2018 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2018 popatrz na alle drogo. Ja mam taki waz 3 lata pod szpalerem iglakow. sprawuje sie dobrze. znacznie lepiej niz linie kroplujace bo oddaje wode kazdym swoim centymetrem i nie zagina sie tak jek linie kroplujace (jest z b. miekkiej gumy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts