Jimek 05.10.2004 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 czy ma ktos z Was taki piec ?warto go kupic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomsonfm 06.10.2004 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 czy ma ktos z Was taki piec ? warto go kupic ? Mam Buderusa z takimi parametrami, nazywa się Logomax i kupiłem go w marcu 2001. Co do sprawowania się to raczej nie mam żadnych zastrzeżeń, ale zaznaczam że pracuje on w mieszkaniu 50m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomsonfm 06.10.2004 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 czy ma ktos z Was taki piec ? warto go kupic ? Mam Buderusa z takimi parametrami, nazywa się Logomax i kupiłem go w marcu 2001. Co do sprawowania się to raczej nie mam żadnych zastrzeżeń, ale zaznaczam że pracuje on w mieszkaniu 50m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaja_ 06.10.2004 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Ja również mam taki kocioł, otwarta komora spalania, moc C.O. zmniejszona przez instalatora do minimum jakie się dało ustawić. Jestem zadowolony, no może troszkę ma głośny zapłon. Ogrzewam nim mieszkanie 90 m2 (jest to całe piętro w starym budynku) PozdrawiamMarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomsonfm 06.10.2004 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 czy ma ktos z Was taki piec ? warto go kupic ? Mam Buderusa z takimi parametrami, nazywa się Logomax i kupiłem go w marcu 2001. Co do sprawowania się to raczej nie mam żadnych zastrzeżeń, ale zaznaczam że pracuje on w mieszkaniu 50m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts