Rafal_89 09.08.2018 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2018 WitamMam poważny problem z oknem dachowym Fakro Ftu-v u3 w łazience. Zamówiłem razem z dachem okno plastikowe a dostałem okno drewniane. Najgorsze jest to ze zostało już zamontowane. Po kłótni z przedstawicielem u którego rozmawiałem cały dach zaproponował mi wymianę okna na plastikowe takie jak zamawialem.Czy wymienić to okno czy już zostawiać? Blacha jest juz położona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sickboy 10.08.2018 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2018 To nie widziałeś co przyszło? Wyjścia są*dwa: albo wymieniasz teraz albo jak Ci zacznie się*psuć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tkaczor123 10.08.2018 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2018 Plastik to PTP V U3 natomiast Ftu-v u3 to drewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts