Rafal_89 09.08.2018 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2018 WitamKtóre okno będzie lepiej nadawało się do lazienki? Dostałem okno ftu-v u3 i takie zostało juz zamontowane. Mam jednak możliwość wymiany na okno plastikowe. Zostawić juz to okno co jest czy lepiej założyć plastikowe. Wiem ze to jest przystosowane do wilgoci ale z tego co słyszałem to do łazienki tylko okno plastikowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ekspert FAKRO 10.08.2018 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2018 Witam Które okno będzie lepiej nadawało się do lazienki? Dostałem okno ftu-v u3 i takie zostało juz zamontowane. Mam jednak możliwość wymiany na okno plastikowe. Zostawić juz to okno co jest czy lepiej założyć plastikowe. Wiem ze to jest przystosowane do wilgoci ale z tego co słyszałem to do łazienki tylko okno plastikowe. Witam, Okna dachowe FAKRO w wersji FTU-V U3 również polecane są do pomieszczeń o podwyższonym poziomie wilgoci (np. łazienka czy kuchnia). W tej wersji drewno malowane jest lakierem poliuretanowym w kolorze białym który tworzy barierę dla wilgoci i bardzo skutecznie chroni drewno. W zasadzie wybór między oknem PVC a oknem drewnianym FTU-V to kwestia preferencji względem surowca z którego okna są wykonane. Pod kątem funkcjonalnym okna są porównywalne i równie trwałe. Z poważaniem Konsultant FAKRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts