KasiaZ 05.10.2004 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Naprawdę nikt nie może mi pomóc.Jestem w sytuacji podbramkowej, musze sie wyprowadzić z obecnego lokalu i to już nie długo a nie mam ekipy do położenia tynku - proszę napiszcie czy macie kogoś kto by się podjął tego, potrzeba położyć 300 m tynku gipsowego z agregatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 05.10.2004 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Kup jutro Gazetę Wyborczą albo jak masz weź z zeszłego tygodnia (środa - Dom i Nieruchomości) - jest sporo ogłoszeń tynkarzy. Możesz też pojechać w okolice swojego domu - tynkarze ogłaszają się na ogół na słupach elektrycznych na małych tabliczkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 05.10.2004 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Poza tym spokojnie, 300 m2 dla agregatu to góra tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 05.10.2004 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Darek Miśkiewicz 602223965. U mie zrobił dobrze, mogę polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WITEK P. 07.10.2004 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 jak tam panie WG wentylacja mechaniczna w Pańskim domu? ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts