neoo198110 10.08.2018 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2018 Witam Mam problem z pistoletem - wciskajac PLUS czyli zwiekszajac cisnienie pistolelt mi je zmniesza i odwrotnie z MINUSEM - zmniejszajac to zwieksza cisnienie Pistolet jest tylko jak by w jednym trybie nie przelacza sie nic na wyswietlaczu podczas przełączania spsosobu mycia - tryb w jakim jest pistolet widoczny na zdjeciu z góry dziekuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 10.08.2018 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2018 Może źle podłączyłeś bieguny? Temat do wyjaśnienia w serwisie Karcher. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brencik 10.08.2018 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2018 Typowa usterka opisywana na forach i wałkowana od dłuższego czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neoo198110 12.08.2018 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2018 nie rozbierałem pistoletu odrazu taki pistolet dostałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neoo198110 12.08.2018 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2018 Tpowa ustarka - czyli pada eletronika w tych pistoletach ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gtc1982 03.02.2019 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2019 Witam Mam problem z pistoletem - wciskajac PLUS czyli zwiekszajac cisnienie pistolelt mi je zmniesza i odwrotnie z MINUSEM - zmniejszajac to zwieksza cisnienie Pistolet jest tylko jak by w jednym trybie nie przelacza sie nic na wyswietlaczu podczas przełączania spsosobu mycia - tryb w jakim jest pistolet widoczny na zdjeciu z góry dziekuje za pomoc Witam. Chcialem zapytac czy poradzil sobie Pan z tym problemem bo u mnie dzisaj wlasnie to samo sie pojawilo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciuch1 26.04.2019 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2019 Witam;Miałem to samo z k7.Nigdzie nie znalazłem pomocy. Wyciągnąłem baterie z pistoletu, włożyłem z powrotem. Sparowałem na nowo i działa.Ps brencik. Odpisywanie: typowa usterka, bez komentarza i rozwiązania problemu nikomu nie pomaga.Pozdrawiam; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts