dahel 13.08.2018 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2018 Cześć majstry . Jestem w trakcie budowy domu, na chwilę obecną stoi stan surowy otwarty. I mam pewną zagwostkę, otóż jeden z majstrów upiera się że ściany na poddaszu zostały za nisko wymurowane, co pociąga za sobą problemy z wykończeniem płytami g-k. Wygląda to tak że między szczytem ściany a więźbą jest jakieś 15cm odstępu jak na załączonych obrazkach https://drive.google.com/drive/folders/1mwxt5bLY8GLqxFauQ_ILz-sxWjJCcv3A?usp=sharing Weryfikowałem założenia w projekcie i wygląda na to że się zgadza, niemniej natknąłem się na foto realizacji tego samego projektu i tam faktycznie ściany 'pociągnięte' są do samej więźby. Proszę o poradę, czy warto domurować te ściany, czy ułatwi to w jakikolwiek sposób wykończenie? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej733 13.08.2018 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2018 jak planujesz dać 20 cm ocieplenia pod jętkami to jest dobrze jak mniej to źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts