arcadiusz 14.08.2018 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2018 Witam buduję budynek gospodarczy na płcie betonowej, bedzie obity blachą trapezową t6, w przyszłości planuje to ogrzać jednak obecnie dałem wiatroizolacje, łaty i na to przyjdzie blacha trapezowa. Chciałbym uszczelnić miejsce pomiędzy ścianą z blachy a plytą betonową, żeby nie wdzierała się woda. Nabiłem na od dołu 2 łaty odizolowałem dolną od betonu paskiem papy i teraz myślę żeby 20cm pasek papy wywinąć i przymocować do tych łat natomiast dół przykleić do podłoża betonowego. Na te łaty przymocuję okapnik wyprofiloany a następnie nad okapnikiem przyjdzie blacha trapezowa. Boje się zgrzewać ten pasek papy bo moge spalić wiatroizolacje, myślałem albo o papie samoprzylepnej lub klejonej na zimno. Co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts