kubaopp 14.08.2018 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2018 Witam zaczynam docieplać dach skośny , Pełne deskowanie , szczelina powietrzna (sznurek) . Grubość izolacji 20cm między krokwiami i 10cm poza krokwie łącznie 30cm Izolacja nie układana do samego szczytu wełna między krokwiami do wysokości ji dalej wełna między jętkami . ? Moje pytanie ściany na skosach obciąć 10cm poniżej krokwi tak jak będzie druga warstwa wełny ? midzy jętkami też mam ściany działowe wykonane z (porothermu 8cm )też je obciąć 10cm poniżej jętek do wysokości warstwy ocieplenia ? nie wiem co robić wydaje mi się że jak będą te pustaki między wełną, będą tam duże mostki termiczne ? proszę o poradę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sickboy 16.08.2018 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2018 Osobiście bym te pustaki obciął i wsadził tam wełnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts