rafhi 15.08.2018 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2018 Witam przegladam forum i nie mogę znaleźć co sprawdza się najlepiej pod płyty styropianu na zew. jeżeli chodzi o grunt ? Jakość do ekonomi kontra wydajność? Myślę o ct17. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cob_ra 19.08.2018 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2018 Ja używałem takiegoCaparol Grunt Sylitol Konzentrat 111 10L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Termo Organika 21.08.2018 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2018 Grunt uniwersalny Termo Organika TO-GU, zmniejsza chłonność podłoża co jest szczególnie ważne by klej który mocuje płyty do ściany miał odpowiedni czas na związanie. Polecam kompletny system ociepleń Termo Organika, jest gwarancja, że wszystkie składniki do siebie pasują. Z przypadkowo złożonym ociepleniem "składak" różnie bywa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts