majsterkowicz2 05.10.2004 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Mam do odstąpenia 8 rolek wełny mineralnej ROCKWOOL rolka ma ok. 6m2 do tego dorzucę trochę folii która też mi została , odbiór osobisty okolice Nowego Dworu Mazowieckiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwekW 07.10.2004 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 hmmm może powinienem się tym zaintersować ??? tylko przede mną jeszcze daleko do etapu ociepleń ale jak cena bardzo atrakcyjna to może warto wziąć i przetrzymać ??? [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-kriss- 13.10.2004 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Witam,Ja również bym był zainteresowany ceną!Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts