eliks 19.08.2018 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2018 Już obliczalismy kiedyś to 16-18gr nam wychodziło ale fakt że w nowym domu nie pchał bym się w paliwo stałe a jeśli ktoś się uprze to byle nie węgiel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur2910 19.08.2018 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2018 Niech zabierają zdrój mi to nie przeszkadza. Wystarczy do krynicy wjechać przez środek miasta ruch aut jak nie wiem jeden kurz, to co tam jeden mój piec. boję się że włoże dużo kasy na pc i w zimie będą duże rachunki za prąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 19.08.2018 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2018 Już obliczalismy kiedyś to 16-18gr nam wychodziło ale fakt że w nowym domu nie pchał bym się w paliwo stałe a jeśli ktoś się uprze to byle nie węgiel. W najoptymalniejszych warunkach i z tanim pelletem to może tak wyjść ale w większości przypadków powątpiewam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur2910 19.08.2018 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2018 Weszliśmy na temat opłacalności pomińmy to już i słucham jakie piece polecicie oprócz wyżej wymienionych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eliks 21.08.2018 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2018 Chyba musisz forum zmienić bo z takim ekopiepszeniem tutaj się niczego nie dowiesz. Mnie to już zaczyna irytować. Wiem, ja też uważam że w nowym domu paliwo stałe to nie najlepszy pomysł ale jeśli ktoś chce to człowiekowi pomóżcie a nie zbierają się pompiarze i dyskusja. A prąd do pompy to kuzwa skąd? Z elektrowni wodnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts