dorisku 15.08.2018 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2018 Szukam chętnych do zakupu dużych płyt tarasowych ARCHITECT 80x80cm grubość 4 cm ww kolorze jasno-szarym widziałam na żywo i jako jedyne pasują do ponizszych inspiracji. To nowość a producent jeszcze ich nie wyprodukował bo nie ma odpowiedniej ilości zamówień żeby ruszyć z produkcją na sprzedaż. Problem w tym że nie ma tej płyty także na wystawkach znalazłam ją tylko w Sosnowcu. Marzy mi się nowoczesny taras a dostępne są tylko płyty Libetu Maxima i firmy Jadar Megan ale to płyty betonowe które trzeba impregnować i wszelkie ewentualne zabrudzenia z tłuszczu , napojów są widoczne do tego płyta Libetu jest bardzo gruba 8cm. Płyta Architect zgodnie z danymi producenta tego nie wymaga: ".. pory w warstwie przypowierzchniowej są zamknięte i wypełnione, zaś powierzchnia licowa pokryta jest powłoką o grubości kilkudziesięciu mikrometrów na skutek kilkuwarstwowego powlekania środkami ochronnymi. Zalakowane powierzchnie posiadają odpowiednio zaplanowany do charakteru wyrobów poziom połysku. Nawet najtrudniejsze zabrudzenia są łatwe do całkowitego usunięcia, w tym po dłuższym czasie oddziaływania. Powierzchnie nie wymagają zasadniczo konserwacji w trakcie użytkowania. " Dwa pierwsze zdjęcia to płyta Architekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts